Tanım

Bu yaratıcı tasarımla Cadılar Bayramı partinizi daha korkutucu ve ilginç hale getirin banner.It solması veya kırılması kolay olmayan yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.Kancalar ve halatlar dahil kolay kurulum.İç veya dış dekorasyon için mükemmeldir.

Belirleme:

Ürün Adı: Cadılar Bayramı Banner Dekor

Boyutu: kartın yüksekliği yaklaşık 11-16.7 cm(4.33-6.57 inç) / adet

Çekme bayrağı ambalaj boyutu: yaklaşık 24 * 18 * 1 cm/9.45*7.09*0.39 inç

Malzeme: parlak kağıt

Ambalaj Listesi:

1 adet*Çekme bayrağı(şeritler ve tutkal pimleri ile)

Notlar:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güçlü Atmosfer Duygusu: Yarasa ve örümcek tasarımıyla bu Cadılar Bayramı afiş dekoru, partinize korku ve heyecan katarak festival atmosferini zenginleştiriyor.

2.Canlı Slogan: Bu Cadılar Bayramı afiş dekoru, canlı ve eğlenceli bir görüntü yaratan esprili bir "Hadi vuruş yapalım" baskısına sahiptir. atmosphere.It partinizi canlandıracak bir 3D efekti ve modaya uygun bir görünüme sahiptir.

3.Dayanıklı ve Zarif: Bu afiş dekoru, parlak renkleri ve solmayacak veya kırılmayacak ince kesim ve baskısı ile misafirlerinizi etkileyecek easily.It çevre dostu ve tekrar kullanılabilir yüksek kaliteli kağıt malzemeden yapılmıştır.

4.Sorunsuz Dekorasyon: Sadece bu Cadılar Bayramı afiş dekoruyla birlikte gelen ipi ve bandı wall.It yerinizi dekore etmeniz ve diğer araçları kullanma zahmetinden kurtulmanız sadece birkaç dakikanızı alacaktır.

5.Geniş Uygulamalar: Bu Cadılar Bayramı afiş dekoru, duvarda çok fazla yer kaplamadığı için perili bir ev için iyi bir boyuttur, ancak çok küçük de görünmez.Cadılar Bayramı partiniz veya başka bir fırsat için hızlı bir şekilde koyabilir ve aşağı çekebilirsiniz.

Ek bilgi

Model Numarası

Cadılar Bayramı Afiş Dekoru

Neden

Cadılar bayramı

Kaynak

Anakara Çin

Malzeme

Cadılar Bayramı çekme bayrağı çekicilik

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5