Tanım

Oyun Özellikleri!

100 % Marka yeni!

Mekanınıza lüks bir vurgu getirirken, herhangi bir dekor stiliyle harika görünen doğal sürdürülebilir bambudan yapılmıştır.Bakımı kolay-nemli bir bezle silerek temizleyin ve havayla kurutun.!

Evinizi, mutfağınızı ve banyonuzu bu bambu tepsilerle düzenli tutun.Bambu'nun sıcak tonları, herhangi bir ev dekoruyla güzel bir şekilde uyum sağlarken, ihtiyacınız olduğunda eşyalarınızı düzgün bir şekilde barındırır ve kolayca erişilebilir tutar ve alanınızı dağınıklıktan uzak tutar.!

Çok yönlü dikdörtgen bambu tepsi.Bu tepsi bir bitki saksı tepsisi tabağı, bir fincan altlığı olarak kullanılabilir; banyo aksesuarları setini tutmak için; ruj veya yüzük gibi öğeleri görüntülemek için dekoratif tepsiyi de kullanabilirsiniz.Masaları ve tezgahları düzenli tutmak için mükemmeldir.!

Makyaj tepsisi, küçük bitkiler, bardaklar, kavanozlar, sabunluklar, diş fırçası tutucular, peçeteler, havlular, parfüm, kozmetik, saç ve tırnak aksesuarları, mumlar, mücevherler, ofis malzemeleri, işçilik malzemeleri, koleksiyonlar ve istediğiniz her şey gibi günlük küçük eşyaları tutar.!

Evinizde veya ofisinizde herhangi bir yere zarif bir dokunuş eklerken çeşitli öğeleri sunmak, sergilemek, dekore etmek, düzenlemek ve saklamak için mükemmeldir.Ek olarak, tatiller, yeni eve taşınma partisi, düğün, aile, arkadaşlar, spa severler için mükemmel bir hediyedir.!

!

Özellikler!

Malzeme: Doğal bambu!

Şekil: Dikdörtgen!

Boyutu: Yaklaşık.!

S: Dış boyut 17.6x8.8 cm/6.9x3.46", kullanılabilir alan 16.5x7.8 cm/6.5x3. 0"; Kalınlık 0.9 cm/0.35"!

M: Dış Boyut 26.5x7.3 cm/10.4x2.87", kullanılabilir alan 25.3x6.2 cm/9.96x2.44"; Kalınlık 0.9 cm/0.35"!

L: Dış Boyut 30.5x10.2 cm/12.01x4.02", kullanılabilir alan 29.5x9.2mm/11.61x3. 62"; Kalınlık 1 cm/0.39"!

!

Dikkat!

1. Farklı bambu partileri küçük renk sapmalarına sahip olabilir ve ayrıca insan ölçümü nedeniyle 1~3mm boyut değişikliklerine izin verebilir.!

2. Tencere boyutunuzun, özellikle alt kısmınızın, eğer sizinki daha büyükse veya mevcut alanla aynı boyutta olduğundan emin olun, uygun olmayabilir, teklif vermeden önce bunu onaylayın.!

3. Satmak tepsiler sadece, bitkiler ve tencere ve diğer öğeleri dahil DEĞİLDİR.!

!

Paket içeriği!

1 x Bambu Tepsi

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Malzeme

Doğal bambu

Marka Adı

WITUSE

Türü Ayarla

No

Bitirme

Kaplanmamış

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5