Tanım

Tanım:

Bunlardan biri, ulaşılması zor yerlerde çalışmak için mükemmel olan daha uzun saplı ve şaftlı uzun bir kazıyıcıdır.Büyük bir kauçuk rahat tutamak ile donatılmış bu uzun kazıyıcı oldukça ağır hizmet tipi ve sağlamdır.

Çift uçlu sıyırıcı, yüksek kaliteli pp'den yapılmıştır ve pp sıyırıcının sağlamlığına ve sağlamlığına katkıda bulunan sıcak kalıplama işlemiyle yapılmıştır.

30 kafalı Bıçak Kazıyıcı, araba camlarından çıkartmaları çıkarmanıza ve etiketleri kaplardan ve daha fazlasından kazımanıza olanak tanır.

Özellikler:

Ağırlık: 0.255 (kg)

Liste:

1 takım * Bıçak Kazıyıcı(1 uzatılmış spatula + 1 çift taraflı kazıyıcı + 20 metal bıçak + 10 pp bıçak)

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Hasar Görmesi Kolay Değil】 Çıkartma sökücü kazıyıcı birçok kez tekrar kullanılabilir ve olması kolay değildir damaged.As düzgün kullanıldığı sürece çıkartma sökücü sıyırıcı düzgün tutulmalıdır.

2.【Yüksek sınıf Malzeme】 Bıçak kazıyıcı, çok güçlü ve dayanıklı olan yüksek kaliteli metalden yapılmıştır ve ABS malzemenin sapı, kuvvet altında ellerinize zarar vermez.

3.【Kolay kavrama Kolu】 Silikon sapın varlığı yapışkan kazıyıcıyı kullanımı çok rahat hale getirir, sapın tutması kolaydır ve kayması kolay olmayacaktır.

4.【Yerden tasarruf】 Çıkartma sökücü kazıyıcının sapının arkasında asılabilir bir delik vardır, böylece küreği duvara asabilirsiniz, bu da arabanızda yerden tasarruf sağlayacaktır.

5.【Geniş Uygulama】 Bu yapışkan kazıyıcı birçok alanda kullanılır, arabalardan, buzdolaplarından, saksılardan, pencerelerden vb.Kar ve buzu çıkarmak için kullanılabilir.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5