Tanım

Tanım:

1. Tam Kapsama WiFi Genişletici: Bu WiFi sinyal artırıcı 4 yüksek kazançlı harici antenle donatılmıştır, WiFi kapsama alanınızı canlı akış/video konferans/çevrimiçi oyunlar/HD video dahil olmak üzere 3000 fit kareye (yaklaşık 25 cihaz) genişletebilirsiniz.

2. Çift Bantlı Bağlantı: 5.8 GHz (867Mbps) ve 2.4 GHz (300Mbps) sağlamak için çift bant teknolojisine sahiptir, en yüksek 1200Mbps WiFi hızı veri iletim kaybını en aza indirebilir.Çift bant teknolojisi ile bu WiFi güçlendirici, daha iyi performans için otomatik olarak yüksek kaliteli frekans bantlarını seçebilir.

3. Tek tuşla Kurulum: Yönlendiricinin ve wifi tekrarlayıcının WPS düğmesine basmanız yeterlidir, 8 saniye içinde bağlanabilir veya akıllı telefonunuzdaki/tabletinizdeki veya dizüstü bilgisayarınızdaki tarayıcı web sitesi üzerinden 2 dakika boyunca ayarlayabilirsiniz.

4. 5-in-1 Mod Uygulaması: WiFi menzil genişletici, farklı ihtiyaçları kolayca karşılamak için 5 tekrarlayıcı/erişim noktası/köprü/yönlendirici/istemci modunu destekler.Ethernet portu üzerinden, herhangi bir kablolu cihazı (akıllı TV/oyun konsolu veya PC gibi) WiFi ağınıza da bağlayabilir.

5. Evrensel Uyumluluk: Piyasadaki tüm yaygın WiFi yönlendiricileri veya ağ geçitleri ile uyumludur, WEP WPA / WPA2 kablosuz bağlantısını destekler.Önemli verilerinizi korumak için kablosuz güvenlik şifrelemesini etkinleştirin ve yetkisiz erişimi önleyin.

Özellikler:

2.4 G: 300 Mbps

5.8 G: 867 Mbps

Çalışma frekans bandı: 2.4 G / 5.8 G

Kablosuz standart: IEEE 802.11 g

Güvenlik duvarı fonksiyonu: destek güvenlik duvarı

Hız: 1200m

Protokol: 802.11 n

Uygulanabilir nesneler: cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, tabletler vb.

Renkler: Beyaz, Siyah

Ambalaj Listesi:

WiFi Aralığı Genişletici*1

Talimat*1

Ek bilgi

Marka Adı

Tenyua'nın

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5