Tanım

Silikon Musluk Genişletici Çocuk El Yıkama Yardım Genişletici Banyo Lavabo Genişletici Ev Gereçleri Sevimli Karikatür 1 Adet

Tanım:

Yüzey işleme: pürüzsüz

Kontrol modu: tek kolu tek kontrol

Malzeme: plastik

Tek net ağırlık: 0.108 kg

Çalışma sıcaklığı: 37 (℃)

Özellikler: Astronot-Bebek Mavisi, Astronot-Hilal Beyazı, Astronot-Rüya Tozu

Kurulum türü: doğrudan kurulum

Özellikler:

1. Astronotlar bebeklerin ellerini daha kolay yıkamalarına yardımcı olur.Astronot musluk genişletici bilimsel ve sıçramaya karşı dayanıklı ve güvenlidir.Malzemeler hızlı bir şekilde monte edilir ve temizlik için çıkarılabilir.

2.13.5 cm uzatılmış tasarım bebeğin el yıkamasını sağlar ve musluk ne kadar yüksek olursa olsun korkmaz is.It su akışını daha düşük, daha yakın ve daha fazla emek tasarrufu sağlamak için yüksekliği düşürmek kolaydır ve bebek ona kolayca ulaşabilir.

3.U şeklindeki genişletilmiş su çıkış tankı, sıçramayı etkili bir şekilde önler, yay şeklindeki toplama saptırma tankı tasarımını genişletir, üç taraftaki akış hızını engeller ve kontrol eder ve sıçramanın giysileri ıslatmasını önler.

4. Yenilikçi çift arayüz tasarımı çoğu musluğa uyum sağlar, tek arayüz tasarımını terk eder ve piyasadaki farklı şekil ve özellikteki musluklara uyum sağlamak, kullanışlı ve pratik olan bir arayüze sahip genişleticilere göre daha kolaydır.

5. O-şekilli soket, üst yuvarlak ağız, yaklaşık 21 MM çapında gooseneck yuvarlak sarkık musluk için uygundur

Paket içeriği:

1 * musluk genişletici

Ek bilgi

Malzeme

Plastik

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5