Tanım

Tanım

Araba Detaylandırma Fırçamız, arabanızı, bilgisayarınızı ve ev eşyalarınızı çizmeden tozu alır.Araba fırçaları, havalandırma delikleri, orta konsol, gösterge paneli ve deri koltuklar gibi araba iç mekanlarını temizlemek için mükemmeldir.

Özellikler

Adı: Araba Detaylandırma Fırçası

Özellikler: 2 adet / kutu

Depolama yöntemi: Serin ve kuru bir yerde saklayın

Uygulanabilir: Araba hava çıkışlarının, merkezi kontrolün, düğmelerin vb. Temizlenmesi.

Ağırlık: yaklaşık 145g

Ambalaj listesi

2 x Araba Detaylandırma Fırçaları

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yumuşak Kıl: Araba silgi iç aleti yüksek yoğunluklu kıllara sahiptir.Kıllar yumuşak ve hassastır ve temizleme verimliliği yüksektir.Bu yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.

2.Rahat Sap: Yumuşak kıllı Temizleme Fırçası, rahat bir kullanım sağlayan kaymaz oluklarla tasarlanmıştır. grip.It aerodinamik tasarıma sahip geniş bir tutamağa sahiptir.

3.Taşınabilir Boyut: Araba Detaylandırma Fırçası Aracı, gösterge panelinizi hızlı bir şekilde tozdan arındırır.Bu, arabada yer kazanmak için araç kutusuna sığar.Alanı çok fazla aletle karıştırmayacaksınız.

4.Kapsamlı Uygulanabilir: Araba Temizleme Fırçası, direksiyon simidini, ana konsolu, yan kapıları, iç kaplamayı, havalandırma deliklerini, konsolları ve koltukları temizlemek için kullanılabilir.Bu çizik bırakmaz.

5.İyi temizleme Etkisi: Otomatik Detaylandırma Fırçaları arabanızı, bilgisayarınızı ve evinizi çizmez items.It etkili bir şekilde temizlemeniz için mükemmel temizleme gücüne sahiptir.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5