Tanım

[Özel Olarak Tasarlanmış] Yedek fırça silindirleri, Tineco ıFloor 3/ Floor One S3/ ıFloor 2 akülü ıslak kuru elektrikli süpürge için özel olarak geliştirilmiştir.Lütfen sipariş vermeden önce modelinizin doğru olduğundan emin olun.

[Büyük değer Paketi]Bu paket 3 adet yüksek kaliteli fırça ile gelecek rollers.It Tineco iFloor 3/ Floor One S3 / iFloor 2 akülü ıslak kuru elektrikli süpürge için yedek fırça silindirleri aksesuarlarını tamamlamak için uygun maliyetli bir seçimdir.

[Kolay Kurulum ve Bakım]Fırça silindirleri mükemmel şekilde eşleştirilmiştir.Ve kurulum yöntemi, sökülmesi ve temizlenmesi kolay, kolay bakım için durulanabilir, soğuk akan su altında durulanan ve daha önce tamamen kuruması için birkaç saat veren parçalarla aynıdır reinstalling.It her 3-6 ayda bir değiştirilmesi önerilir.

[Mükemmel Performans]Fırça silindirlerinin düz silindirik yapı tasarımı, laminat, linolyum, sızdırmaz ahşap zemin, mermer veya fayans dahil her türlü sert zemin için uygun olan zemine zarar gelmesini önleyebilir.Rulo fırça, temizlendikten sonra kendini akıllıca ve iyice temizleyebilen, zamandan ve enerjiden tasarruf edebilen kendi kendini temizleme işlevine sahiptir.

[Premium Malzemeler] Fırça silindirleri, aynı anda vakumlayabilen ve yıkayabilen, aynı zamanda büyük parçacıkları geri emebilen güçlü su emme özelliğine sahip Yüksek yoğunluklu Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve liquid.It inatçı lekeleri etkili bir şekilde temizler, yerdeki evcil hayvan tüylerini, kiri, tozu ve kalıntıları emer. Su lekesi yok.

tineco iFloor 3 / Zemin Bir S3 / iFloor 2 için

Malzeme: plastik + kadife

renk: gösterildiği gibi

Paket içeriği:

3 x rulo fırça

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5