Tanım

Araba dikiz aynamızla sürüş deneyiminizi geliştirin.Evrensel boyut tasarımı çoğu arabaya uyar.Geliştirilmiş görünürlük ile kör noktalardan kaçınır ve maksimum güvenlik sağlar.Parlama önleyici özelliği ile göz sağlığınızı koruyun ve sürüş sırasında zamandan ve emekten tasarruf edin.Çevre dostu malzemelerden yapılmış, sürüşünüze mükemmel bir ektir.

Belirleme:

Ürün Adı: Araba Dikiz Aynası

Ağırlık: 290g

Paket boyutu: (yaklaşık.)9 * 9 * 9 cm/3.54*3.54*3.54 inç

Nazik ipuçları:

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif bir boyut farkına izin verin.

Liste:

1 * Araba Dikiz Aynası

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Gerçekten Eşsiz Zanaat: Araç dikiz aynamızın benzersiz iç tasarımıyla görüş alanınızı genişleterek, kör noktalar ortadan kalkar ve daha güvenli ve daha konforlu bir sürüş deneyimi sağlar.Benzersiz özellikli aynamızla güvenliğinizi yükseltin.

2.Göz Güvenliği: Araç dikiz aynamızın parlama önleyici işlevi, araba farlarından parlamayı azaltmak ve gözlerinizi korumak için mavi bir kaplama kullanır.Yolun net bir şekilde görülebilmesi için çarpıklıklar ve çift yansımalar ortadan kaldırılarak her yolculukta güvenliğiniz sağlanır.

3.Kuruluma Kolay Erişim: Araç dikiz aynamız kolay kurulum için tasarlanmıştır, size zaman kazandırır ve effort.No delme veya sökme gereklidir-aracınıza zarar vermeden orijinal dikiz aynasına güvenli bir şekilde oturur.Sürüş güvenliğinizi zahmetsizce yükselterek sağlam ve sabit fiksasyonu ile yolun net bir manzarasının keyfini çıkarın.

4.Üstün Kalite: Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu araba dikiz aynası, deforme olmayan, dayanıklı ve güçlü özellikler sağlar.Bu çevre dostu ve güvenilir ürünle güvenli bir şekilde sürdüğünüzden emin olabilirsiniz.

5.Geniş Kullanıma Girin: Bu araba dikiz aynasının evrensel boyutu, geniş bir yelpazede uyumlu hale getirir vehicles.It daha güvenli sürüş için görüşünüzü güçlendiren bir aksesuardır.Şık ve şık tasarımı hem pratik hem de göz alıcıdır.

Ek bilgi

Ürün Uzunluğu

9cm

Ürün Yüksekliği

9cm

Model Adı

Araba Dikiz Aynası

Ürün Genişliği

9cm

Ürün Ağırlığı

290g

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5