Tanım

Takipçiler

Sizi etkileyici kılan ürün ve hizmetimizi beğendiyseniz, lütfen takip et'i tıklayın ve takipçilerimiz olun, mağazamızda tekrar sipariş verdiğinizde özellikle takipçilerimiz için bazı indirimler veya indirimler olacaktır.

Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz ve keyifli bir satın alma diliyorum.Öğelerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve her zaman yanınızdayız.

1M USB Programlama Kablosu Esnek Kararlı Bağlantı Walkie Talkie Frekans Yazma Hattı Kenwood

1. Güçlü Uyumluluk: Bu programlama ve yazma kablosu, Kenwood için, QUANSHENG için, WOUXUN için sorunsuz çalışacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır.

2. Yüksek Verimlilik: Yazma frekansı kablosu, yüksek stabilite ve yüksek hızlı iletim hızına sahip FTDI çipi için yükseltmeyi benimser.

3. Esnek Kablo: Walkie talkie frekans yazma hattı kablosu, kullanım ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılamak için 1 metre/ 3,3 ft uzunluğunda, esnek tasarımdır.

4. Dayanıklı PU: Walkie talkie programlama kablosu seçilmiş PU malzemeden yapılmıştır, aşınmaya dayanıklı, esnek, dayanıklı, çatlaması kolay değildir.

5. Pratik Tasarım: USB programlama kablosunun kullanımı kolay, istikrarlı ve verimli, mükemmel koruma performansı ve size mükemmel kullanım deneyimi sunar.

Şartname: Öğe Türü: Walkie Talkie Programlama Kablosu

Malzeme: PU

Modeli: FTDI-USB-K için

Boyutu: Yaklaşık: 1 m/3.3 ft

Ağırlık: Yaklaşık: 31.1 g / 0.06 lb

Paket listesi: 1 x USB Programlama Kablosu

Ödeme hakkında

Ek bilgi

Maksimum Menzil

1.5 km mesafede

Su geçirmez / Suya Dayanıklı

IP57

Telsiz Tipi

Tekrarlayıcı

Pil Kapasitesi (mAh)

Açıklama olarak

İs_Display

No

Marka Adı

GENÇLİK DÜŞÜNCESİ

Model Numarası

Açıklama olarak

Çıkış Gücü (w)

3 w-5 w

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5