Tanım

Grafik Transfer Filmi Taşıması Kolay Dıy Yazı Çıkartmaları Ev Ürünleri Baskı Filmi Kullanımı Basit Modern Stil Kelime Filmi

Tanım:

Ürün Adı: Süblimasyon Filmi

Etkisi: DIY, Tasarım Baskı, Vb.

Kullanım: Ütü

Süreç: Köpürme, Ütüleme, Süblimasyon

Stil: Modern

Uygulama: Bagaj

Özellikler:

1. Tişörtler, Şapkalar, Çantalar, Takım veya Kulüp kıyafetleri, Giysiler, Ayakkabılar ve diğer Tekstiller ve daha Fazlası üzerindeki kendi Özel DIY projeleriniz için bu profesyonel sınıf ısı transfer vinili ile kendi Logolarınızı ve tasarımlarınızı Oluşturun; Ayrıca Yaratıcı çocuklarınız veya arkadaşlarınız için Noel ve doğum günü partisi hediyeleri için iyi bir hediye.

2. Mükemmel Boyutsal Stabiliteye ve iyi Kesme Uygulama Özelliklerine Sahip Şeffaf Bir Taşıyıcı Levha Üzerindeki Malzeme; Uygulaması Kolay, Demir Transfer Makineleri, ısı presleri ve hatta Ev Tipi Ütüler için uygundur.

3. İlk yıkamadan 24 saat önce Bekleyin; Isı transfer vinili çok Esnek, gerilebilir ve Dayanıklıdır; 50 yıkama döngüsünden Sonra bile Tasarımınız Aynı Rengi Koruyacak, Solmayacak, Soyulmayacak; Çatlak Yok .

4. Isı transfer vinil rulolarımız, Farklı Boyutlarda sanat tasarımlarına, Logolara veya Harflere kolayca ve rahatça Kesilebilen, daha Fazla tasarım seçeneği ve zamanı ekleyen yeni bir Ultra ince malzemeden yapılmıştır; Premium Boyut Daha eğlenceli hale getirir.

5. Yüksek Kaliteli Çevre Dostu Malzemelerden Yapılmış, Elastik ve Yumuşaktır; Diğer Markalarla Karşılaştırıldığında, Malzemenin Kalınlığı Çok incedir ve Kullanımı Kolaydır, Bu nedenle Yeni Başlayanlar için Kullanımı Kolaydır, Çevre Dostu ve Giyilmesi Güvenlidir.

Paket içeriği:

1 * ısı transfer filmi

Ek bilgi

NET ağırlık

--

Model Numarası

göz kalemi

Miktar

1ADET

İçerik

--

Tip

Göz kalemi

Üretim Ülkesi / Bölgesi

Çin

Su geçirmez / Suya Dayanıklı

Evet

Formülasyon

sıvı

Kaynak

Anakara Çin

Parça Sayısı

Bir Birim

Yarar

Uzun ömürlü, Giymek kolay, Hızlı / Hızlı Kuru, Doğal Faktörler

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5