Tanım

Mermi Noktaları:

1. Güvenilir Pas Koruması: Ağır hizmet tipi paslanmaz çelikten üretilen bu ceket kancaları rafı, kalıcı güç ve güvenilirlik sunar.Yaşam alanınızda daha fazla rahatlık ve güvenlik sağlarken daha ağır eşyaları tutmak için idealdirler.

2. Güçlü ve Zahmetsiz Destek: Kancaların iki çiviyle takılabilen iki pimi vardır, bu da herhangi bir duvara monte edilmesini kolaylaştırır.Kancalar palto, şapka, çanta ve şemsiye gibi ağır nesneleri destekleyebilir.Kancaların sade tasarımı evinize zarafet katıyor.

3. El yapımı DIY Tasarım: Bu ceket kancaları rafı pürüzsüz siyah bir yüzeye sahiptir ve tamamen el yapımıdır.Evinizdeki veya iş yerinizdeki herhangi bir alana şık bir dokunuş katan benzersiz bir kendin yap projesi oluşturun.

4. Çoklu Amaçlar: Ceket kancaları rafımızla düzenli kalırken dekorunuzu yükseltin.Alanı en üst düzeye çıkarmak ve alanınızı düzenli tutmak için havlularınızı, şapkalarınızı, paltolarınızı, sırt çantalarınızı, çantalarınızı, köpek tasmalarınızı, pantolonlarınızı, güneş gözlüklerinizi, kahve kupalarınızı ve daha fazlasını rahatça saklayın - her oda için mükemmeldir.

5. Yaygın Olarak Kullanılan: Bu ceket kancaları rafı ile her yere bir şey asın!Metal duvarlara, banyo karolarına, yatak odası kapılarına ve daha fazlasına takın.Herhangi bir odada palto, çanta, havlu ve şapka asmak için mükemmeldir.

Tanım:

Dayanıklı ceket kancalarımız, herhangi bir duvara güvenli kurulum için iki çivi ile donatılmıştır.Ceketler ve köpek tasmaları için uygun bir yer sağlarken dekorunuza şık bir dokunuş katın.Giriş yollarında, çamur odalarında ve hatta banyoda kullanım için mükemmeldir.Seramik karolara zarar vermez.

Özellikler:

1. Adı: Kanca

2. Malzeme: 201/304 Paslanmaz Çelik

3. Boyut ve ağırlık Büyük U kanca kalınlaşma: (yaklaşık.)6.8 * 2.5 * 2 cm/2.68*0.98*0.79 inç, 36,5 g

4. Boyut ve ağırlık Büyük U kanca:(yaklaşık.)6.8 * 2.5 * 1 cm/2.68*0.98*0.39 inç, 19g

5. Boyut ve ağırlık Küçük U kancasının kalınlaşması: (yaklaşık.)5.2 * 2.1 * 2 cm/2.05*0.83*0.79 inç, 20g

6. Boyut ve ağırlık Küçük U kanca:(yaklaşık.)5.2 * 2.1*1 cm/2.05*0.83*0.39 inç, 12,5 g

7. Renk: Siyah, beyaz

Ambalaj Listesi:

1 adet x ceket kancaları raf

2 adet x çivi

Ek bilgi

Hayır. kancaların

1 adet

Malzeme

Paslanmaz Çelik

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5